Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Нововолинську на фабриці гофротарів рятувальники гасили пожежу

Всі служби спрацювали злагоджено

УДСНС Волині

У Нововолинську на фабриці гофротарів рятувальники гасили пожежу

На щастя, це були гарнізонні пожежно-тактичні навчання

20 листопада на пункт зв’язку частини 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська поступило повідомлення про пожежу в цеху ТзОВ «Володимирська фабрика

Відповідно до тактичного задуму, у результаті ненадійного контакту автоматичного запобіжника та в подальшому теплових проявів електричної енергії (іскри, високої температури) виникла  пожежа в цеху гофротари. На момент прибуття перших підрозділів пожежа поширилася на площу близько 110 кв.м., підсобні приміщення та склад сильно задимлені.

І рятувальники, і працівники підприємства та інших служб швидкого реагування, які були задіяні під час навчання,  діяли чітко й злагоджено.

По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів,  вогнеборці врятували одного з працівників підприємства, який отруївся чадним газом, та передали його до рук працівників швидкої допомоги та оперативно провели гасіння умовної пожежі.

І рятувальники, і працівники підприємства та інших служб швидкого реагування, які були задіяні під час навчання,  діяли чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, надзвичайну ситуацію ліквідовано вчасно.

 

 

Джерело: УДСНС України у Волинській області
Telegram Channel