Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянина за неправдивий виклик поліції притягнуть до адміністративної відповідальності

Жартівнику - 25 років

Нафтохiмiк-Калуш

Волинянина за неправдивий виклик поліції притягнуть до адміністративної відповідальності

Учора, 22 листопада, на лінію екстреного зв’язку «102» зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що ніби його побили співробітники поліції. Після цього заявник кинув слухавку

Співробітники Маневицького відділу поліції оперативно встановили, що телефонний дзвінок здійснив 25-річний житель райцентру Маневичі. Як з’ясувалося, факту побиття заявника правоохоронцями не було, а у такий спосіб молодий чоловік просто пожартував.

На «жартівника» співробітники групи реагування патрульної поліції склали адміністартивний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Мова йде про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. За вчинення адмінстративного правопорушення волинянину доведеться сплатити штраф.

Нагадаємо, що у жовтні слідчі Ківерцівського відділу поліції оголосили 28-річному лучанину про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 383 та ч. 2 ст. 384 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиве показання. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel