Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У селі на Рівненщині 17 вогнеборців гасили пожежу в господарській будівлі

Причини виникнення пожежі та завдані нею збитки наразі встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

У селі на Рівненщині 17 вогнеборців гасили пожежу в господарській будівлі

Учора о 16:17 до Служби порятунку області за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в Антопілі Рівненського району

На місце події негайно було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин Рівного. Прибувши, вогнеборці встановили, що горить покриття господарчої будівлі (цегляна, крита метало черепицею по дерев’яній обрешітці, розміром 12х6м).

Бійці ДСНС відразу ж подали на гасіння пожежі три водяних стволи. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Вогонь швидко поширювався по покриттю будівлі  тому керівником гасіння пожежі було прийнято рішення додатково залучити до гасіння пожежі одну автоцистерну 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та одну автоцистерну аварійно рятувального загону спецпризначення.

Внаслідок пожежі вогнем знищено: покриття та пошкоджено перекриття господарчої будівлі

Вже о 17:25 пожежу було локалізовано, а о 19:20 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: покриття та пошкоджено перекриття господарчої будівлі (цегляна, крита метало черепицею по дерев’яній обрешітці, розміром 12х6м).

Завдяки професійним діям рятувальників вогонь не встиг поширитись на всю площу покрівлі. До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 17 чоловік особового складу рятувальників.

Джерело: Головне управління ДСНС України у Рівненській області
Telegram Channel