Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Володимирі-Волинському актуальні питання обговорювала молодіжна рада

Волинь-нова

У Володимирі-Волинському актуальні питання обговорювала молодіжна рада

На порядок денний виносилося 3 питання: обрання нового голови та секретаря, обговорення проведення конкурсу «Битва талантів» та впровадження ініціативи «Володимир – Волинський – громада, дружня до дітей та молоді» на 2019-2021 роки.

Оскільки термін перебування на посаді голови молодіжної ради Максима КЛИМ’ЮКА згідно статуту завершився,  була запропонована нова кандидатуру на цю посаду. Новим керівником організації  пропонувалось призначити  активну, цілеспрямовану та ініціативну представницю молоді – Оксану САПІГУ, передає Володимир Медіа.

Кандидатка працює  директором Володимир-Волинського фонду підтримки підприємництва «Бізнес-Центр». Є автором проекту – «Турбота взамін на любов», який переміг на конкурсі проектів, розроблених інститутами громадського суспільства стосовно дітей у Володимирі-Волинському. Брала участь у реалізації й інших, зокрема, «Битва талантів», «Володимир дружній до дітей». 

Щодо проведення шоу «Битви талантів», то конкурс настільки прийшося до вподоби володимирчанам і учасникам, не тільки з Володимира-Волинського, а й інших областей, що виникло бажання у черговий раз організувати шоу, призовий фонд якого складає – 20 тисяч. Окрім грошового призу, на учасників чекають подарунки й від спонсорів. Максим Клим‘юк запросив молодь взяти  участь не тільки у конкурсі, а й в організаційному процесі. І додав, що шоу відбудеться в один етап, вікова категорія учасників не обмежена. Наразі вже є певна кількість зареєстрованих.   

Член молодіжної ради Анжела Потапова  запропонувала провести інтелектуальне шоу між учнями  та учителями. А також подумати над перспективою пільгового проїзду дітей.

Головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Наталія Ярощук запропонувала  провести інформаційну роботу по школах, і детальніше розповісти учням про конкурс, після чого висвітлила третє питання порядку денного, – впровадження ініціативи приєднання до всесвітнього руху «Громада дружня до дітей та молоді».

Студентам запропоновано долучитися до процесу і провести опитування серед молоді, щоб вони хотіли змінити у місті, та які проблеми їх турбують. Член молодіжної ради Анжела Потапова, у свою чергу,  запропонувала провести інтелектуальне шоу між учнями  та учителями. А також подумати над перспективою пільгового проїзду дітей. Однак, як зазначив Максим Клим’юк, вирішення останнього питання не є таким простим, оскільки пільговиків є багато, а увесь транспорт, який перевозить пасажирів, належить приватникам. Автобуси, які б могли возити пільгову категорію населення, простоюють на КП «Полігон».  Про це неодноразово говорилось на сесіях,  та поки ситуація залишається невирішеною. Та пообіцяв, що займеться цим питанням.

Telegram Channel