Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Волинські педагоги вивчали, як театр впливає на розвиток діток (Фото)

Відбувся семінар вихователів дитячих садочків та вчителів початкових класів освітнього округу Прилісненської сільської ради

Прилісненська ОТГ

Волинські педагоги вивчали, як театр впливає на розвиток діток (Фото)

Театр – це чарівний край, в якому дитина радіє, граючи, а в грі вона пізнає світ» - під таким девізом в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Колобок» Прилісненської сільської ради 29 листопада пройшов семінар вихователів закладів дошкільної освіти та вчителів початкових класів на тему «Театралізована діяльність як засіб розвитку мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку»

Розпочала роботу семінару вітальним словом Людмила Василівна Цьопух, директор  ЗДО (ясла-садок) «Колобок», яка звернула увагу на актуальність даної теми та побажала всім ефективної співпраці та задоволення від побаченого і почутого.

Неперевершене дійство – музично-театралізовану казку «Муха – Цокотуха» продемонстрували вихованці старшої групи на чолі з вихователем Ясюк Світланою Миколаївною та музичним керівником Матвійчук Анастасією Валентинівною.

В ході роботи семінару вихователі представляли атрибути для різних видів театру, розігрували казки. Так, вихователь ІІ молодшої групи Пилипчук Галина Степанівна провела з дітками гру-заняття з використанням театру рукавичок «В гості казка завітала». Вихователь середньої групи Курчик Валентина Дем’янівна провела заняття з розвитку діалогічного ммовлення засобами театралізованої діяльності натему «Інсценізація української народної казки «Коза-дереза». Неперевершене дійство – музично-театралізовану казку «Муха – Цокотуха» продемонстрували вихованці старшої групи на чолі з вихователем Ясюк Світланою Миколаївною та музичним керівником Матвійчук Анастасією Валентинівною.

А на кінець семінару вихователь-методист Миткалик Людмила Василівна провела з усіма учасниками семінару міні-вікторину «Ігри з казками», де кожен продемонстрував свої знання у світі казок. І можна сказати із впевненістю – казки ми знаємо і діток навчимо…

 
 
Джерело: Прилісненська ОТГ
Telegram Channel