Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські рятувальники вчили дітей основам безпеки на «Науковому пікніку»

УДСНС

Волинські рятувальники вчили дітей основам безпеки на «Науковому пікніку»

Представники різних галузей науки та мистецтва зібралися аби допомогти відкрити дітям таємниці різноманітних сфер діяльності людини. Для дітей проводили майстер-класи, наукові досліди та експерименти

Волинські рятувальники взяли участь у святі науки та техніки «Науковий пікнік», що відбувся 1 грудня  в приміщенні обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді в Луцьку, повідомляє УДСНС України у Волинській області.

Різні сфери науки: хімії, фізики, біології, робототехніки, а також навчання молоді основам цивільного захисту представляли працівники та вихованці Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Палацу учнівської молоді, Малої Академії наук, університетів, пожежно-рятувальної служби, а також ентузіасти, винахідники, науковці.

Діти мали змогу роздивитися макети різних небезпечних предметів та поспілкуватися із саперами-рятувальниками, які щодня вилучають із землі вибухонебезпечні предмети часів минулих воєн.

Вже п’ятий рік поспіль до чудової акції для дітей долучаються і рятувальники. Демонстрація можливостей пожежно-рятувальної техніки, майстер-класи з основ безпеки, медичної допомоги, що проводилися на спеціальному комп’ютеризованому манекені -  поповнити такі вкрай необхідні знання та спробувати свої вміння рятувальники охоче надавали кожному бажаючому. А ще діти мали змогу роздивитися макети різних небезпечних предметів та поспілкуватися із саперами-рятувальниками, які щодня вилучають із землі вибухонебезпечні предмети часів минулих воєн.

Telegram Channel