Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Новим президентом Світового конгресу українців став громадянин Канади

До цього Павло Ґрод очолював Конгрес українців Канади.

УНН

Новим президентом Світового конгресу українців став громадянин Канади

Президент України Петро Порошенко привітав новообраного очільника організації Павла Ґрода

У привітанні глави держави зокрема йдеться: «Ваша перемога є свідченням довіри усієї української громади за кордоном, підтриманням Вашої активної громадянської позиції та визнанням успішної діяльності як президента Конгресу українців Канади», цитує Порошенка УНН.

У складний час країна розраховує на використання українською діаспорою всіх можливих засобів та важелів задля забезпечення залучення всебічної міжнародної підтримки України для гідної відсічі агресору.

При цьому Ппрезидент уточнив, що Світовий конгрес українців був і залишається «відданим справі підтримки України, потужним захисником національних інтересів і прагнень, дбайливим оберегом української ідентичності та самобутності».

За його словами, у складний час країна розраховує на використання українською діаспорою всіх можливих засобів та важелів задля забезпечення залучення всебічної міжнародної підтримки України для гідної відсічі агресору.

Петро Порошенко висловив переконання, що під керівництвом Павла Ґрода організація й надалі продовжить ефективно та цілеспрямовано працювати в інтересах відновлення суверенітету та територіальної цілісності України.

Раніше Світовий конгрес українців заявив, що робитиме все можливе для посилення санкцій проти Російської Федерації.

Telegram Channel