Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Угорщина забезпечила Закарпаття інсуліном

Угорщина також передавала Закарпаттю вакцини проти дифтерії, правцю, коклюшу та епідемічного поліомієліту.

Мukachevo.net

Угорщина забезпечила Закарпаття інсуліном

На рік області потрібно 32 мільйони гривень для закупівлі цього препарату, однак регіон отримує всього близько 22 мільйонів гривень

30 листопада Угорщина передала Закарпатській організації Червоного Хреста понад п’ять тисяч упаковок інсуліну на суму майже близько 4 млн гривень. Передачу потрібних медикаментів здійснили на КПП «Тиса» за участі Іштвана Грежі – Уповноваженого міністра з питань розвитку та співпрацi Саболч-Сатмар-Берег i Закарпатської областей та директора Вселенської екуменічної служби допомоги Ласло Легела, інформує Zaxid.net з посиланням на закарпатський сайт Мukachevo.net.

Ми відкрили відновлений дитячий садок, сьогодні поповнили запаси інсуліну для закарпатців, у другій половині дня передаємо оновлену амбулаторію загальної медицини для місцевих лікарів - це повідомлення Києву з Будапешта про те, на що слід звернути першочергову увагу і прислухатися.

Як повідомляє видання, отриманий з Угорщини інсулін обіцяють рівномірно розподілити по всій області.

«Те, що вчора ми відкрили відновлений дитячий садок, сьогодні поповнили запаси інсуліну для закарпатців, у другій половині дня передаємо оновлену амбулаторію загальної медицини для місцевих лікарів - це повідомлення Києву з Будапешта про те, на що слід звернути першочергову увагу і прислухатися», – зазначив Іштван Грежа.

Telegram Channel