Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чи починати ремонт школи – запитали у батьків (Фото)

Такою може бути Маневицька школа №2

facebook.com/andriy.lyndyuk

Чи починати ремонт школи – запитали у батьків (Фото)

На поточному тижні завершився процес проектування і розроблення дизайну внутрішнього капітального ремонту школи №2-гімназії смт Маневичі

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав голова райдержадміністрації Андрій Линдюк. 

Якщо більшість батьків скажуть, що проти осучаснення школи, ми починати ремонт не будемо! 

«Ми отримали позитивний висновок державної експертизи. Але ж постає питання, а чи реалізовувати цей проект? Адже за 2 місяці літніх канікул точно такі роботи не зможемо виконати, а батьки і директор школи виступають проти, щоб під час навчального процесу у цій школі здійснювались хоч якісь ремонтні роботи. От і задачка... Що ж робити? Слухати тих, хто проти оновлення школи? Чи все ж поступити по-державницьки, щоб учням було комфортно, приємно і якісно навчатись. Адже капремонт передбачає максимальне обладнання і ремонт кабінетів (фізики, хімії, біології, трудового навчання тощо) всіх коридорів, актового залу та спортзалу.  Запитання не риторичне, а реальне! Чекаю відповіді. Якщо більшість батьків скажуть, що проти осучаснення школи, ми починати ремонт не будемо! До речі, у школі №1 смт Маневичі ремонт будемо в 2019 році робити, бо там батьки і адміністрація школи точно не будуть заперечувати», - зазначив чиновник.

Андрій Линдюк представив фото розроблений дизайн внутрішніх ремонтів. «Хтось скаже, що це утопія і це не зробиться. Все зробиться! У свій час нам не вірили, що ми виграємо проект ремонту дороги на Костюхнівку, потім що не почнемо термомодернізувати школу, але все стає реальністю! Головне вірити і працювати!», - написав очільник району.

 
Джерело: Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк
Telegram Channel