Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Турійські педагоги вивчали арт-терапевтичні техніки

Вивчали необхідність корекційно-розвивальної роботи

Турійська селищна рада-ОТГ

Турійські педагоги вивчали арт-терапевтичні техніки

Для учителів провели семінар-практикум з елементами тренінгу «Сучасні вимоги щодо організації та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами»

На базі комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Турійської селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу «Сучасні вимоги щодо організації та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами». В роботі семінару взяли участь корекційні педагоги закладів загальної середньої  освіти району.

На закінчення переглянули фрагмент корекційного заняття, усвідомили необхідність системної корекційно-розвивальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та їхніми батьками.

Директор інклюзивно-ресурсного центру Каліщук Тетяна Феодосіївна ознайомила присутніх з вимогами облаштування ресурсних кімнат в закладах освіти та діяльністю новоствореного Інклюзивно-ресурсного  центру.

Практичну частину семінару провела вчитель-дефектолог Коптєва Наталія Миколаївна. Під час майстер-класу “Руками творяться дива” всі присутні спробували робити кінезіологічні вправи та попрактикуватись у техніці орігамі.

Цікавими арт-терапевтичними техніками поділилась практичний психолог центру Волошина Марія Юріївна.  Бажаючі педагоги мали можливість проявити свої вміння і здібності під час ниткографії.  На закінчення переглянули фрагмент корекційного заняття, усвідомили необхідність системної корекційно-розвивальної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та їхніми батьками.

 

 

Джерело: Турійська селищна рада - ОТГ
Telegram Channel