Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хто претендує на посаду директора Волинського краєзнавчого музею?

То хто ж буде наступним директором музею?

Волинь-нова

Хто претендує на посаду директора Волинського краєзнавчого музею?

На посаду директора ВКМ претендують Дмитро Зінько та Оксана Важатко

Оприлюднено інформацію про учасників конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею, інформує Управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА.

На посаду директора ВКМ претендують керівник програми "Культура та духовність" фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Дмитро Зінько та старший науковий спіробітник відділу новітньої історії ВКМ Оксана Важатко.

Дмитро Зінько – кандидат історичних наук, працював художником-оформлювачем ВКМ, молодшим науковим співробітником, науковим співробітником, старшим науковим співробітником Художнього музею в місті Луцьку. З 2016 року по цей час - керівник програми "Культура і духовність" Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

На посаду його рекомендували Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара» та громадська науково-просвітницька організація «Товариство «Знання».

«В пріоритеті своєї роботи на посаді директора Волинського краєзнавчого музею вбачаю підтримку сформованої плеяди працівників музею. Основні завдання полягатимуть в ремонті приміщення та благоустрою прилеглої території, побудові нової постійної експозиції музею. Впровадження гідних умов праці дадуть можливість зорганізувати результативний робочий процес, як результат - популяризація туристично-екскурсійного життя краю», – пише пан Дмитро у мотиваційному листі.

На посаду директора ВКМ претендують керівник програми "Культура та духовність" фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Дмитро Зінько та старший науковий спіробітник відділу новітньої історії ВКМ Оксана Важатко. 

Оксана Важатко працювала молодшим науковим співробітником, завідувачем відділу охорони пам’яток, після розформування відділу працює старшим науковим співробтіником ВКМ. Загальний стаж музейної роботи – 19 років.

На посаду директора її рекомендували громадська організація «Луцьке Хрестовоздвиженське братство (відроджене)» та Волинське обласне ветеранське громадсько-культурне товариство «Холмщина».

«Важливим завданням для сучасного музею вважаю створення оновленої, креативної, вмотивованої команди, основою, якої стануть досвідченні працівники музею, орієнтованої на створення якісного музейного продукту. Нагальним також є завдання проведення реекспозиції музею, зі створенням комфортних та сучасних умов, як для відвідувачів, так і для працівників», – йдеться у мотиваційному листі Оксани Важатко.

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидата (7 грудня 2018 року) можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатури на електронну пошту [email protected] (з позначкою «пропозиції та зауваження»), які будуть передані конкурсній комісії з конкурсного добору на посаду директора Волинського краєзнавчого музею.

Telegram Channel