Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Іспанська преса після кубкового матчу в один голос назвала українського голкіпера Андрія Луніна героєм

Наш хлопець!

Новое время

Іспанська преса після кубкового матчу в один голос назвала українського голкіпера Андрія Луніна героєм

Його видатна гра вивела клуб в наступне коло

Воротар збірної України Андрій Лунін відбив пенальті та парирував ще кілька ударів, завдяки чому допоміг Леганесу вийти до чвертьфіналу Кубка Іспанії, а також став героєм місцевої преси, повідомляє Новое время.

За рахунку 1:0 на користь своєї команди в матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Райо Вальєкано на виїзді 19-річний голкіпер взяв пенальті від Бебе.

Надалі Лунін зробив ще чотири воротарських сейви, включаючи момент на 90+1-й хвилині.

Надалі Лунін зробив ще чотири воротарських сейви, включаючи момент на 90+1-й хвилині. Якби суперник забив хоча б один м'яч, Леганес не виграв поєдиноку з рахунком 1:0 и не вийшов до чвертьфіналу, оскільки перший матч на його полі завершився з рахунком 2:2.

Як зазначає аккаунт статистики іспанського футболу в Twitter Opta Jose, в матчах за свій клуб цього сезону українець парирував вісім ударів із 10-ти.

Авторитетне видання Marca опублікувало звіт про матч із заголовком: "Герой Лунін: великий матч українського воротаря в Вальєкасі".

Ще одне шановне спортивне медіа Іспанії AS назвало свій звіт словами: "Лунін постав героєм і вивів Леганес до чвертьфіналу".

Як повідомляє Tribuna.com, гра воротаря збірної України не залишилася непоміченою користувачами соцмереж - футболіст потрапив в гарячі тренди Twitter в Іспанії:

Telegram Channel