Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кримнівські учні відвідали «Дубечнівський керамічний завод»

Іван Смолярчук, заступник директора по виробництву, розповів школярам історію створення заводу.

facebook.com/cz.stvig

Кримнівські учні відвідали «Дубечнівський керамічний завод»

Старшокласники на власні очі побачили виробництво цегли

З метою розширення інформованості дітей про світ професій, популяризації та підвищення престижу робітничих професій серед учнівської молоді фахівці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості організували і провели професіографічну екскурсію для учнів 9-го та 10-го класів ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Кримне на ТзОВ «Дубечненський керамічний завод». Про це повідомляє Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості на своїй сторінці у Фейсбук.

Учні із захопленням проходили виробничими цехами, роздивляючись усі процеси виробництва цегли. Такі заходи дають можливість безпосередньо ознайомитись із професіями у реальних умовах, отримати інформацію з першоджерел та поспілкуватись з професіоналами своєї справи. 

Іван Смолярчук, заступник директора по виробництву, розповів школярам історію створення заводу та професійно-кваліфікаційний склад працівників. Учні із захопленням проходили виробничими цехами, роздивляючись усі процеси виробництва цегли. Такі заходи дають можливість безпосередньо ознайомитись із професіями у реальних умовах, отримати інформацію з першоджерел та поспілкуватись з професіоналами своєї справи.

На завершення заходу учні та вчителі подякували фахівцям районної філії та керівництву заводу за цікавий та змістовний захід.

Учні побачили умови праці та поспілкувалися з робітниками.
Учні побачили умови праці та поспілкувалися з робітниками.

 

 

Telegram Channel