Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зробіть подарунок собі чи рідним, та станьте помічником Святого Миколая для діток Небесного легіону

Підтримайте соціальний проект для діток наших захисників!

facebook.com/Ruslan Telipskyi

Зробіть подарунок собі чи рідним, та станьте помічником Святого Миколая для діток Небесного легіону

Мережа салонів Ваша Оптика, яка має свої заклади у Луцьку, Рівному та Тернополі до Дня Святого Миколая організовує 13 грудня у Луцькому салоні чудову благодійну ініціативу під назвою «Чужих не буває!». Весь прибуток від продажу окулярів та аксесуарів у цей день буде скерований на волонтерських рух «Меценати для солдата», щоби другий рік поспіль подарувати діткам Небесного Легіону чудові емоції і передноворічне свято!!!

Про це інформують Руслан Теліпський на сторінці у «Фейсбуці».

«Закликаємо своїх друзів, меценатів та партнерів: завітайте 13 грудня до наших благодійників за адресою: Луцьк, вул. Лесі Українки, 38 і придбайте у наступний четвер на свята для себе чи своїх близьких саме стильні окуляри. В салоні «Ваша оптика» великий вибір асортименту і це справді буде відмінним подарунком для ваших близьких під подушку до Дня Св. Миколая, Нового року чи Різдвяних свят! А окрім того, придбавши їх саме13 грудня – ви ще й ощасливите наших діток, у котрих війна відібрала татусів! Заходьте в салон Ваша Оптика, адже там завжди будуть Вам раді!», - йдеться у дописі.

Цим сім’ям Небесного Легіону організують подарунки, різноманітне дозвілля та культурно-реабілітаційну програму упродовж тих 2-х днів. Ви можете долучитись до даного заходу також: фінансово, передати подарунки, гуманітарну допомогу чи запропонувати будь-що інше

15-16 грудня 2018 року до дня Святого Миколая до Луцька вже всьоме знову з’їдуться понад150 дітей і дружин полеглих бійців. Цим сім’ям Небесного Легіону організують подарунки, різноманітне дозвілля та культурно-реабілітаційну програму упродовж тих 2-х днів. Ви можете долучитись до даного заходу також: фінансово, передати подарунки, гуманітарну допомогу чи запропонувати будь-що інше, інформує Руслан Теліпський.

Telegram Channel