Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Архієрея Донецько-Маріупольської єпархії УПЦ МП не пустили з Донецька у Волноваський район

Митрополиту Донецькому і Маріупольському Іларіону відмовили в перетині лінії розмежування в КПВВ "Новотроїцьке".

dpsu.gov.ua

Архієрея Донецько-Маріупольської єпархії УПЦ МП не пустили з Донецька у Волноваський район

СБУ анулювала його пропуск 7 грудня

Архієрею Донецько-Маріупольської єпархії Української православної церкви Московського патріархату митрополиту Донецькому і Маріупольському Іларіону відмовили в перетині лінії розмежування в КПВВ "Новотроїцьке".

Про це повідомляють на сайті Донецької єпархії, пише LB.ua.

"9 грудня 2018 року представники влади України не дозволили правлячому архієрею Донецько-Маріупольської єпархії Української православної церкви Іларіону, митрополиту Донецькому і Маріупольському, перетнути лінію розмежування в офіційному пункті пропуску - КПВВ "Новотроїцьке", - йдеться в повідомленні.

Митрополит Іларіон прямував з окупованого Донецька до Свято-Успенського Миколо-Василівського монастиря в селі Нікольське Волноваського району для здійснення традиційної спільної молитви в свято ікони Божої Матері "Знамення" 10 грудня. 

Відзначають, що митрополит Іларіон прямував з окупованого Донецька до Свято-Успенського Миколо-Василівського монастиря в селі Нікольське Волноваського району для здійснення традиційної спільної молитви в свято ікони Божої Матері "Знамення" 10 грудня.

У прес-службі Донецької єпархії повідомили, що СБУ дійсно анулювала пропуск Іларіону ще 7 грудня. Однак 8 грудня він повертався з Києво-Печерської Лаври в Донецьк і проблем під час проходження лінії розмежування не виникло.

Telegram Channel