Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинянин Віталій Іваницький написав шлягер року

На вірші нашого лауреата створено понад 30 пісень.

Фото з архіву Віталія Іваницького.

Волинянин Віталій Іваницький написав шлягер року

Наш знаний земляк, заслужений діяч мистецтв України, є не тільки режисером багатьох масових культурно-мистецьких дійств, а й поетом

Його віршовані рядки у музичному обрамленні стають не просто піснями, а визнаними хітами.

Підтвердженням цього стала ХХІІІ церемонія вручення музичної премії "Шлягер року", що відбулася 9 грудня в Києві, на головній сцені нашої держави – в Національному палаці мистецтв "Україна".

Пісня "Лети, любове" (вірш Віталія Іваницького, музика Павла Дворського) була визнана однією з найкращих у 2018-му році. Вона стала окрасою музичного «букету» з 45 пісенних творів кращих поетів, композиторів і естрадних артистів України, серед яких – Олександр Злотник, Вадим Крищенко, Павло Зібров, Алла Кудлай, Віталій Білоножко, Анатолій Матвійчук, Микола Свидюк...

Пісня "Лети, любове" (вірш Віталія Іваницького, музика Павла Дворського) була визнана однією з найкращих у 2018-му році. 

Цікаво, що виконав вищезгаданий твір автор музики – народний артист України Павло Дворський.

Під час церемонії нагородження Віталій Іваницький зазначив:

- У моїх віршованих творах завжди є сюжет або якась життєва історія. Тому вони, у співавторстві з композиторами та виконавцями, зігрівають душі і людські серця. Це стосується і пісні «Лети, любове».

Взгалі, на вірші нашого лауреата створено понад 30 пісень, які виконують народні артисти України: Павло Зібров, Павло Дворський, Василь Чепелюк, Володимир Засухін, заслужені артисти — Петро Чорний, Михайло Грицкан, Адам Горбатюк, Павло Мрежук, Василь Волощук та інші.

Віталій Іваницький та Павло Дворський (праворуч).
Віталій Іваницький та Павло Дворський (праворуч).

 Церемонія вручення музичної премії

Церемонія вручення музичної премії "Шлягер року" відбулася в Національному палаці мистецтв "Україна".

Світлана ЗОЗУЛЯ

Telegram Channel