Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку встановили новий боксерський ринг

Ринг встановлений у приміщенні спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні

lutskrada.gov.ua

У Луцьку встановили новий боксерський ринг

Він куплений Федерацією боксу Волинської області за підтримки Луцької міської ради

Віце-президент Федерації боксу Волинської області Юрій Куць та старший тренер-викладач з боксу ДЮСШ №2 Петро Боярчук розповіли, що новий ринг якісно відрізняється від попереднього за рахунок своєї модульної конструкції – за потреби ринг можна розширити із тренувального до змагального розміру.

Окрім того, ринг є легшим у транспортуванні у порівнянні із стаціонарним, що дозволяє вільно обирати приміщення для змагань. Наразі він встановлений у приміщенні спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, інформує Луцька міська рада.

Ринг вже використовувався під час Міжнародного турніру пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, і чудово себе показав.   

Юрій Куць додав, що ринг вже використовувався під час Міжнародного турніру пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, і чудово себе показав.  

За вагомий внесок у розвиток та популяризацію українського боксу, всебічну підтримку молоді, залучення до занять спортом та патріотичне виховання підростаючого покоління Луцьку міську раду було нагороджено Подякою Федерації боксу України, а також пам'ятною відзнакою за допомогу у проведенні Міжнародного турніру пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.

Telegram Channel