Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
  У двадцять років – майстер спорту міжнародного класу

Ворокомлівський скороход Віктор Шумік.

Полісся

 У двадцять років – майстер спорту міжнародного класу

Ворокомлівський скороход Віктор Шумік продовжує успішно підкорювати нові професійні вершини. Нещодавно юнак став майстром спорту України міжнародного класу, що є найвищим серед вітчизняних титулів, які присуджують атлетам

Гарантував йому отримання цього звання доволі непоганий виступ на цьогорічному Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, котрий приймала влітку столиця Німеччини. Нагадаємо, тоді Віктор змагався на звичній для себе дистанції 20 кілометрів і фінішував 11-тим. 

Мотивують чемпіона здобувати перемоги насамперед найрідніші люди – батьки Руслан Васильович і Любов Михайлівна, а ще тренер Володимир Яловик, під вмілим керівництвом якого вони стали можливі.

І хоча це було не перше місце, та коли зважити, що займається спортивною ходьбою юнак лише останні три роки – здобуток вагомий. До слова, наразі наш краянин встиг побувати на багатьох міжнародних чемпіонатах. Серед останніх – участь у командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, що проходив у китайському місті Тайцині. 

Мотивують чемпіона здобувати перемоги насамперед найрідніші люди – батьки Руслан Васильович і Любов Михайлівна, а ще тренер Володимир Яловик, під вмілим керівництвом якого вони стали можливі. Припускаємо, не менша заслуга в тому також відомих земляків – легкоатлетичних зірок сучасності Івана Банзерука та Дмитра Собчука, за прикладом котрих юнак і почав займатися спортивною ходьбою. 

Олександр ПРИЙМАК.
 

Telegram Channel