Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянка Майя Москвич увійшла до Топ-30 молодих лідерів України

Майя Москвич увійшла у ТОП-30 молодих лідерів України 2018 року.

Район

Волинянка Майя Москвич увійшла до Топ-30 молодих лідерів України

Волинянка Майя Москвич увійшла у ТОП-30 молодих лідерів України 2018 року за версією видання Kyiv Post

Англомовне видання Kyiv Post встановило цю нагороду в 2016 році. Цього року серед переможців молоді люди, що запроваджують зміни у сфері освіти, правозахисту, мистецтва, науки, соціального бізнесу, волонтерства, військової справи і громадської діяльності, передає Район.

Присяжні, до складу якого входили працівники Kyiv Post, минулорічні переможці та Фонд Віктора Пінчука, спонсор церемонії, вибрали 30 найкращих претендентів на нагороду у 2018 році. До ТОП-30 молодих лідерів України 2018 року увійшла й Майя Москвич.

Саме вручення нагороди відбулось у вівторок 11 грудня. Своїми думками та радістю Майя поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Серед переможців молоді люди, що запроваджують зміни у сфері освіти, правозахисту, мистецтва, науки, соціального бізнесу, волонтерства, військової справи і громадської діяльності. 

«Потрапила в неймовірну 30-ку людей, котрі вже зробили щось для України. Досить неочікувано. І реально це честь бути в одному списку з такими потужними людьми!

Хоч я прийшла на захід надто пізно і надто втомленою щоб знайомитись (а я мала такий намір і сподіваюсь нагоди ще будуть. Мені було приємно усвідомити, що моя участь і перемога в InvictusGames була важлива не лише для мене і для всіх хто мене підтримував, а принесла бонуси і для України (так, я це розумію лиш зараз).

Ще було приємно що більшість (напевно аж 96%) номінантів говорили українською. Що згадували Катю Гандзюк, війну на сході і говорили про цінності. Кілька хлопців відмовились від нагороди з ідейних мотивів чим дуже підняли планку для нових лідерів України.

Ще раз дякую всім, завдяки кому це стало можливим! Богу, родині-друзям, всім тренерам, організаторам Ігор Нескорених в Україні і команді.

Поставлю в кімнаті на видному місці хай буде нагадуванням, що 2018-й був моїм новим початком і що на мене тепер люди дивляться. А то часто про це забуваю. І маркером допишу – бути обачнішою.

А ще це була хороша нагода одягнути сукні. Лишилось єдине питання, хто мене номінував? Тому що так і не дізналася, ану добра людино відгукнися!», - йдеться у дописі.

Telegram Channel