Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Камінь-Каширщині підняли прапор Військово-Морських Сил України на підтримку військовополонених моряків

На Камінь-Каширщині замайорів прапор ВМСУ.

Serhii Nuzhnenko / RadioSvoboda.org

На Камінь-Каширщині підняли прапор Військово-Морських Сил України на підтримку військовополонених моряків

Прапор підняв учасник АТО Сергій Фінюк

Як і було попередньо анонсовано, акція на підтримку військовополонених моряків, що перебувають під судом Російської Федерації, відбулася під стінами райдержадміністрації за участі керівництва району, духовенства, учасників антитерористичної операції, трудових колективів та громадськості.

Сьогоднішня акція покликана підтримати військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які 25 листопада потрапили в полон. Маємо надію на їхнє безпечне повернення на Батьківщину, а також безумовне повернення нашій державі військових суден. 

У рамках даного заходу виступив голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук:
– Дорогі краяни! Події в Чорному морі розвивались стрімко, хоча ніщо не віщувало збройного конфлікту. У Євросоюзі заявили, що Росія повинна звільнити Керченську протоку для проходу кораблів. У НАТО запевнили, що підтримують суверенітет і територіальну цілісність України і закликають Росію припинити ескалацію. Сьогоднішня акція покликана підтримати військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які 25 листопада потрапили в полон. Маємо надію на їхнє безпечне повернення на Батьківщину, а також безумовне повернення нашій державі військових суден. Боротьба триває. Слава Україні!

Тож право підняти Державний прапор України та прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України надали учаснику АТО Сергію Фінюку.

Олена ВОЛИНЕЦЬ

Telegram Channel