Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ілля з гордістю сам виніс прапор, який тато привіз з війни...»

Який же щасливий Ілля, що тато вдома.

Фото з Фейсбуку

«Ілля з гордістю сам виніс прапор, який тато привіз з війни...»

Воїн АТО Сергій Михальчук, із села Годомичі Маневицького району, після операції з нарощування кістки, нарешті повернувся додому

Про це у Фейсбук написала волонтерка Наталія Попова.

Чоловік воював у складі 703 саперно-інженерного полку. У березні 2015 року, під час виконання бойового завдання він разом з побратимом підірвалися на розтяжці біля Кримського, що на Луганщині. Вибухом Сергію тяжко скалічило ногу і руку.

Який же щасливий його син Ілля, що тато вдома. Не відходить від нього ні на мить!! Іллюха весь час з м`ячем – мріє стати футболістом, зіграти з татом у футбол. Чекає, поки знімуть татові залізо з ноги... Ілля з гордістю сам виніс державний прапор, який тато привіз з війни. Це найдорожча сімейна реліквія.

 

«Всім привіт від нашого Героя війни Сергія Михальчука, пораненого сапера, на спасіння якого всім світом зібрали вже понад 600 000грн... Щира подяка Максиму Рябоконю та People Project за підтримку збору коштів. Сергій після фінальної операціі в клініці ІЛАЯ нарешті вдома, з сім’єю!

Який же щасливий його син Ілля, що тато вдома. Не відходить від нього ні на мить!! Іллюха весь час з мячем – мріє стати футболістом, зіграти з татом у футбол. Чекає, поки знімуть татові залізо з ноги... Ілля з гордістю сам виніс державний прапор, який тато привіз з війни. Це найдорожча сімейна реліквія.

 

Впевнена – у них все вдасться! Дружина Оля – привітна і щаслива господиня, не відпускала з гостей. Не дивлячись на важкі випробування – понад 3 роки по лікарням, постійні операції і страшенні болі, Михальчуки залишилися Людьми з великої літери. Не згубили в битві за здоров’я Сергія кохання, доброти і взаєморозуміння. Хоча тепер Сергій інвалід I групи – все намагається тримати господарство в порядку, у всьому видна рука господаря. Сім’я вдячна всім, хто допомагає їм пережити трагедію війни. Дякую вам, дорогі наші Михальчуки! Ви є прикладом для багатьох!", - написала волонтерка.

Telegram Channel