Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
   Потрійну радість волинської родини затьмарила страшна недуга

«Допоможіть нашій донечці жити без мук », – просить мама дівчинки Леся Павлік.

Леся Павлік

Потрійну радість волинської родини затьмарила страшна недуга

Важкохворій 8-річній Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району рідні збирають кошти на обстеження та лікування за кордоном.

Про це йдеться на сторінці батька дівчинки Володимира Павліка у Фейсбуці.

Коли в їхній сім'ї народилася трійня, про цю радісну подію писали й говорили всі. А згодом Павліки самі були змушені звертатися у засоби масової інформації, щоб поділитися своєю бідою з небайдужими людьми, на допомогу яких розраховують. В однієї з дівчаток виявилися дуже серйозні проблеми із здоров'ям. Вікуся, на відміну від своїх братика і сестрички, не могла ходити, повноцінно розвиватися. У неї діагностували дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію, когнітивну недостатність, симптоматичну епілепсію, кісту лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішню компенсовану гідроцефалію.

«Допоможіть нашій донечці жити без мук », – просить мама дівчинки Леся Павлік.

Життя дівчинки зіткане зі страждань і болю. Згорьовані батьки стукають у всі двері, аби полегшити стан дитини. Кажуть, лікувати Вікторію погодилися у ізраїльській лікарні. Але навіть обстеження у клініці сільська родина не може самостійно оплатити. Хворій також необхідно проходити курси реабілітації, які теж дуже дорогі.

«Допоможіть нашій донечці жити без мук », – просить мама дівчинки Леся Павлік. Усі, кому небайдужа доля 8-річної Вікусі Павлік, можуть переказати кошти за такими реквізитами:
Рахунок у ПриватБанку 5168 7427 1002 1423, мама Павлік Леся Олексіївна тел.097 873 16 63.

Telegram Channel