Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Майбутнє аграрного сектору України за великим чи малим бізнесом? - дебатували волинські студенти

Усіх учасників агродебатів було нагороджено подарунками

facebook.com/Oleg Zhelchyk

Майбутнє аграрного сектору України за великим чи малим бізнесом? - дебатували волинські студенти

Горохівський коледж ЛНАУ зустрів представників регіональної студентської ради Західного регіону

5 грудня в Горохівському коледжі ЛНАУ відбулась зустріч студентського активу аграрних коледжів Волині, Львівщини та Рівненщини – засідання регіональної студентської ради, - повідомляє сайт коледжу. Про це інформує Олег Жельчик на своїй Фейсбук-сторінці.

Робоче засідання, у якому взяли участь й заступники директорів з виховної роботи аграрних коледжів, вела Інна Чебатарьова, студентка ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», голова регіональної студентської ради. На ньому обговорювались умови проведення інтелектуального конкурсу «Студент року», що проходитиме навесні у Рожищенському коледжі ЛНУВМіБТ ім. С.Гжицького. В теплій дружній атмосфері спілкування студенти обмінялись досвідом роботи, акцентуючи увагу на найцікавіших заходах, що відбуваються у їхніх навчальних закладах.
По-справжньому інтригуючими видались агродебати на тему «Майбутнє аграрного сектору України за великим чи малим бізнесом?» Їх проведення ініціювала С.В.Білик, заступник директора з виховної роботи, з урахуванням вимог часу, удосконалення форм і методів роботи студентського самоврядування, формування у студентської молоді активної громадської позиції, розвитку лідерських здібностей.

В теплій дружній атмосфері спілкування студенти обмінялись досвідом роботи, акцентуючи увагу на найцікавіших заходах, що відбуваються у їхніх навчальних закладах.

Студенти поділились на 6 команд по три особи в кожній та за 10 хвилин повинні були коротко вказати на переваги великого аграрного бізнесу або ж малого і середнього. При цьому задавали один одному тематичні питання, виходячи з економічної чи політичної точки зору. Роботу команд оцінювало журі у складі: О.В. Лавреннюк, головного спеціаліста Горохівського районного відділу освіти, молоді та спорту; С.В. Чернюк, зоотехніка Волинського обласного племінного підприємства; Г.М. Гайди та М.О. Долінської, викладачів економічних дисциплін Горохівського коледжу ЛНАУ.
Усіх учасників агродебатів було нагороджено подарунками від районного відділу освіти, молоді та спорту, які вручила О.В. Лавренюк. І студенти, і їх наставники отримати масу позитивних вражень від проведеної зустрічі у Горохівському коледжі ЛНАУ.

Telegram Channel