Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
«Шахтар» грає внічию з «Ліоном» і виходить в 1/16 Ліги Європи (відео)

Нічия на користь французів.

championat.com

«Шахтар» грає внічию з «Ліоном» і виходить в 1/16 Ліги Європи (відео)

За підсумками першого тайму «гірникам» світила путівка в 1/8 Ліги чемпіонів

«Шахтар» (Донецьк, Україна) – «Ліон» (Ліон, Франція) – 1:1 (1:0 – Жуніор Мораєс, 22 хв.; 1:1 – Набіль Фекір, 65 хв.)

Ліга чемпіонів 2018/2019. Груповий етап. Група F. 6 тур. 12 грудня 2018 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 38916 глядачів. Головний суддя Бйорн Кейперс (Нідерланди).

Із самісінького ранку в Києві ліпив мокрий сніг, а ближче до вечора стихія розігралася ще дужче! Але ж не боятися негоди, коли на кону стоїть путівка в 1/8 Ліги чемпіонів!

«Шахтарю» потрібна була лише перемога. Проте й теплолюбиві гравці «Ліона» здаватися в грудневому Києві не збиралися. У першому таймі французи мали навіть переконливіший вигляд – проте забили таки «гірники»! На рідному для себе НСК «Олімпійському» відзначився екс-динамівець Жуніор Мораєс!

Дивимося найцікавіші моменти першого тайму:

«Шахтар» посідає третє місце й одержує путівку в 1/16 Ліги Європи (де, нагадаємо, гратиме й київське «Динамо»).

На жаль, у другому таймі підопічним Паулу Фонсеки не вдалося втримати перевагу й подарувати своїм уболівальникам (після 0:9 за сумою двох матчів від «МанСіті»!) справжню казку. «Ліон» продовжував насідати на ворота Андрія П’ятова й таки домігся свого: ближче до середини другого тайму Набіль Фекір зрівнює рахунок.

Так «Шахтар» пропустив у відповідь:

В іншому матчі цієї групи англійський «Манчестер Сіті» здобув вольову перемогу над німецьким «Гоффенгаймом» – 2:1.

Таким чином в 1/8 Ліги чемпіонів компанію «МанСіті» (підсумкові 13 очок) складе таки «Ліон» (8 очок). «Шахтар» (6 очок) посідає третє місце й одержує путівку в 1/16 Ліги Європи (де, нагадаємо, гратиме й київське «Динамо»). «Гоффенгайм» (3 очки) лишається поза «єврокубковою весною».

Telegram Channel