Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ковельським пенсіонерам пропонують консультації щодо виплат скайпом

On–line консультації управління надає щоденно в робочі дні. 

Pexels

Ковельським пенсіонерам пропонують консультації щодо виплат скайпом

Крім того, усі, хто отримує пенсії через Державний ощадний банк України, тепер мають можливість виробити електронне пенсійне посвідчення – сучасний технологічний багатофункціональний інструмент

За його допомогою можна отримувати пенсію, оплачувати комунальні послуги через інтернет, розраховуватися за покупки в магазині та мати доступ до інших онлайн-послуг. Посвідчення нового зразка надає право його власникові користуватися всіма пільгами, які належать йому як пенсіонеру. 

Кожен може отримати відповіді фахівців на питання щодо призначення пенсії, її перерахунку, переліку документів для призначення пенсії, роз’яснення чинного пенсійного законодавства тощо.

В практику роботи Ковельського об’єднаного управління Пенсійного фонду України запроваджено послугу – надання консультацій в режимі on–line за допомогою Skypе–зв’язку. Скориставшись такою послугою кожен може отримати відповіді фахівців на питання щодо призначення пенсії, її перерахунку, переліку документів для призначення пенсії, роз’яснення чинного пенсійного законодавства тощо.

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради.
Telegram Channel