Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Володимира Новосада рекомендовано призначити в.о. центру «Спорт для всіх»

Рекомендовано призначити Володимира Новосада виконувачем обов’язків директора Центру на період проведення конкурсу.

Олександр ФІЛЮК

Володимира Новосада рекомендовано призначити в.о. центру «Спорт для всіх»

Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму, на якому депутати розглянули одне кадрове питання, інформує Волинська обласна рада.

1 січня 2019 року завершується термін  дії контракту з директором обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимиром Новосадом.

Комісія рекомендувала  відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності вирішити питання проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру. 

Комісія рекомендувала  відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності вирішити питання проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Центру. Крім того, рекомендовано голові обласної ради призначити Володимира Новосада виконувачем обов’язків директора Центру на період проведення конкурсу.

В ході розгляду питання звучала пропозиція депутата Віталія Кварцяного про те, щоб продовжити контракт з паном Новосадом на 5 років.

Telegram Channel