Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Динамо» завершує сезон поразкою від «Яблонця» (відео)

Аутсайдер групи в поєдинках з лідером узяв чотири очки...

champion.com.ua

«Динамо» завершує сезон поразкою від «Яблонця» (відео)

Хай цей матч вже й не мав турнірного значення, а таки неабияк прикро...

«Динамо» (Київ, Україна) – «Яблонець» (Яблонець-над-Нисою, Чехія) – 0:1 (Мартін Долежал, 10 хв.)

Ліга Європи 2018/2019. Груповий етап. Група K. 6 тур. 13 грудня 2018 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Вільяльмюр Альвар Торарінссон (Ісландія).

У засніженому Києві на поєдинок з «Яблонцем» динамівці виходили вже в статусі переможців групи. Водночас, вболівальники чекали від підопічних Олександра Хацкевича таки мажорного завершення доволі неоднозначного сезону.

Вболівальники чекали від підопічних Олександра Хацкевича таки мажорного завершення доволі неоднозначного сезону.

Щоправда, вже в дебюті поєдинку «Динамо» пропустило. Мінімальний рахунок на користь чеського клубу протримався до перерви. Під час якої тренерський штаб киян, вочевидь, таки пояснив гравцям – вони ще не у відпустці!

Кияни пришвидшились і атакували майже впродовж усього другого тайму. Проте забити так і не змогли. Поразка від відверто посереднього колективу з Чехії...

Дивимося огляд матчу:

В іншому матчі цієї групи французький «Ренн» таки зламав опір казахської «Астани», двічі забивши вже у другому таймі – 2:0.

Таким чином «Динамо» виграє групу, маючи 11 очок. Другу путівку в 1/16 вигризає «Ренн» – 9 очок. «Астана» прикро вилітає з розіграшу – 8 очок. Натомість «Яблонець» набирає 5 очок, і 4 з них – у поєдинках з «Динамо»!

Telegram Channel