Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Колківські лісівники до свята Миколая подарували громаді дві автозупинки

Тепер колківчани мають дві новеньких автобусних зупинки.

lisvolyn.gov.ua

Колківські лісівники до свята Миколая подарували громаді дві автозупинки

Одна з них відтепер матиме назву «Колківське лісництво»

Гарним подарунком до Дня Святого Миколая від колективу ДП «Колківське лісове господарство» для жителів Колківської ОТГ Маневицького району стало встановлення двох автозупинок для пасажирів, інформує Волинське ОУЛМГ.

Одна з них відтепер матиме назву «Колківське лісництво». Її  реконструювали на місці старої  і зупинка стала гармонійним доповненням до мальовничого обійстя однойменного лісництва.

Ця зупинка була вкрай необхідна для жителів навколишніх сіл, адже пронизливі вітри, дощі та пекуче сонце дошкуляли не одній людині.  

Друга розташована на перехресті доріг Колки – Рудники – Чорниж та Колки – Вараш. Ця зупинка була вкрай необхідна для жителів навколишніх сіл, адже пронизливі вітри, дощі та пекуче сонце дошкуляли не одній людині. Принагідно треба сказати, що колектив підприємства завжди переймався турботами місцевих громад, дбав про покращення інфраструктури. Жоден ремонт шкіл, садочків, музичної школи, храмів не обійшовся без допомоги лісівників.

Вагомим внеском у покращення інфраструктури громад є надходження податків до місцевих бюджетів. Загалом за 2018 рік уже сплачено близько 5 млн грн.

Telegram Channel