Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Багатьох камінь-каширців торкнулася Чорнобильська трагедія

Посадовці побажали усім здоров’я, миру, злагоди та благополуччя.

kamadm.gov.ua

Багатьох камінь-каширців торкнулася Чорнобильська трагедія

Голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук та районної ради Віктор Сус подякували учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

«14 грудня ми вшановуємо подвиг героїв, які захистили людство від радіаційної загрози, спричиненої вибухом на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС 26 квітня 1986 року.

Ризикуючи здоров’ям і життям, пожежники, військові, інженери, будівельники, лікарі, вчені йшли в саме чорнобильське пекло. Серед них – наші земляки», – йдеться у зверненні керівників, що розміщене на сайті РДА.

Висловлюємо глибоку вдячність мужнім ліквідаторам наслідків найбільшої у світі техногенної катастрофи.

Крім того, посадовці наголошують, що аварія на Чорнобильській атомній електростанції – це незагоєна рана  України, її смертоносний вплив відчуватиме ще не одне покоління. 

«Тому нині нам, як ніколи, потрібно консолідувати зусилля влади та громадськості з метою посилення соціального захисту тих, кого торкнулася Чорнобильська трагедія. Адже їм так потрібні особлива турбота, щира людська увага, дієва підтримка.

Висловлюємо глибоку вдячність мужнім ліквідаторам наслідків найбільшої у світі техногенної катастрофи. Засвідчуємо повагу фахівцям, які ще й дотепер виконують відповідальні завдання з їх мінімізації», – сказано у зверненні.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel