Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Очільник Волині привітав працівників суду з професійним святом

Олександр Савченко вручив Подяки кращим працівникам

Волинська ОДА

Очільник Волині привітав працівників суду з професійним святом

Офіційні заходи пройшли в приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області

Ще до початку офіційної урочистої частини керівник виконавчої гілки влади оглянув нове приміщення суду, де служителі Феміди щоденно працюють та стоять на сторожі законності і прав людей. До слова, Олександр Савченко відзначив комфортність та зручність будівлі та водночас відкритість до громадян, адже на кожному поверсі наявні інформаційні стенди та вказівники.

Своєрідну екскурсію чотириповерховою будівлею проводили начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в області Наталія Коцирій та голова Луцького міськрайонного суду Волинської області Анатолій Пахолюк.

Так стало відомо, що хоча міськрайонний суд є наймолодшим, але найбільшим за чисельністю працюючих. Зокрема, тут працюють 22 судді та понад 100 працівників. У рік розглядають більше 20 тис. справ, що є понад третиною усіх судових справ в області. Похвалилися також і тим, що пропагують здоровий спосіб життя, продемонструвавши здобуті кубки, виставлені у прес-центрі суду.

Так стало відомо, що хоча міськрайонний суд є наймолодшим, але найбільшим за чисельністю працюючих. Зокрема, тут працюють 22 судді та понад 100 працівників. У рік розглядають більше 20 тис. справ, що є понад третиною усіх судових справ в області.

Опісля, у конференц-залі відбулась урочиста частина, де голова облдержадміністрації словами та відзнаками привітав присутніх у залі. Слід відзначити, що Олександр Савченко є заслуженим юристом України, навіть кандидатом юридичних наук.

- Суди міняються, всі реформи – болючі, але вони повинні відбуватися. Сьогодні у нас уже 41 громада, через півмісяця буде 50, а всього у наступному році планується 75. Ми втрачаємо як таке централізоване керування. Бюджети напряму працюють. Все виходить у площину судів. Хотілося би, і будемо намагатися разом з обласною радою працювати над тим, як розширювати мережу таких прекрасних храмів справедливості і закону. Усі повинні такими бути. Тому бажаю оптимізму, віри в те, що ми правильно рухаємося. Любіть Україну та гордіться нею, - сказав Олександр Ілліч та вручив Подяки кращим працівникам.

Зокрема, за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду оголошено подяку голови обласної державної адміністрації:
Галині Байрак - головному спеціалістові відділу з забезпечення договірної та позовної роботи та роботи з персоналом територіального управління Державної судової адміністрації України в області.

А також - секретарям судових засідань Луцького міськрайонного суду області: Богдану Гайбуну та Роману Стецюку.

Джерело: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
Telegram Channel