Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Олена Підгрушна до фінішу так і не добігла…

Цього разу Олена не постояла за всіх дівчат…

Фото glavcom.ua.

Олена Підгрушна до фінішу так і не добігла…

Провальною стала для українок і гонка переслідування в австрійському Хохфільцені

Точніше, не для українок. А для єдиної українки Олени Підгрушної. Адже Віта і Валя Семеренки на дистанцію не вийшли, адже після провального старту – 53-є і 57-е місця відповідно – шансів поборотися за медаль у них майже не було. Тому тренери сказали, що краще сестрам буде поберегти сили до завтрашньої естафети…

 Стартувавши 27-ою (такий результат спринту), початку гонки Олена Підгрушна провела непогано, відіграючи позиції за рахунок швидкості на першому колі. І після чистої першої лежання капітан увійшла до двадцятки кращих. Але після трьох промахів на третьому рубежі боротьба за високі місця для нашої спортсменки закінчилася: після ще одного промаху на останньому рубежі, Олена не стала закінчувати гонку, зберігаючи сили для завтрашньої естафети… Будемо сподіватися, що так і станеться. Адже Юлія Джима через хворобу на 99% не вийде на дистанцію, а побіжать Анастасія Меркушина, сестри Семеренко і Олена Підгрушна.

Адже Юлія Джима через хворобу на 99% не вийде на дистанцію, а побіжать Анастасія Меркушина, сестри Семеренко і Олена Підгрушна.

Як і у спринті, за «золото» боротьба тривала до останніх метрів дистанції. Врешті вікторія у суперчці трьох лідерів початку сезону – італійки Доротеї Вірер, фінки Кайси Мякяряйне і словачкиПауліні Фіалковій – дісталася представниці Суомі. 35-річна Кайса Мякяряйнен довела, що серед біатлоністок – вона найшвидша лижниця!

Гонка переслідування. Жінки:

1. Кайса Мякяряйнен (Фінляндія) – (1 + 0 + 1 + 1) – 30: 53,1 
2. Пауліна Фіалкова (Словаччина) – (0 + 0 + 1 + 1) +1,5 
3. Доротея Вірер (Італія) – (2 + 0 + 1 + 1) + 2,8 
... 
DNF  Олена Підгрушна (Україна)  – (0 + 1 + 3 + 1)...  

Повні результати гонки тут – https://www.biathlon.com.ua/results.php?id=2867.

О 15:30 на старт виходять чоловіки. Тут теж у нас мало шансів на медаль: Артем Прима розпочинає гонку 26-им із відставанням від норвежця Йоганнеса Тінгнеса Бйо1 хв 19,7 сек, а Дмитро Підручний – аж 32-им, програючи лідеру 1 хв 30,2сек.

Telegram Channel