Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині подарували обездоленим… концерт!

Акомпанував «Криниченьці» на старенькій гармошці Олександр Калачук, котрий ще у 1960-их роках працював не лише кіномеханіком, а й грав на танцях у рідних Борисковичах.

Фото Youtube.com.

На Волині подарували обездоленим… концерт!

Свято для людей, які за життєвими обставинами змушені проживати не в рідних домівках, організували на Гороохівщині

Цими днями Холонівський сільський голова Олександр Мартинов, завідувач відділення постійного проживання районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у місті Берестечку  Мирослава Сопіга, завідувач бібліотеки-філії  і директор будинку культури села Холонева Лілія Ничипорук і Тетяна Притула,  фольклорний гурт «Криниченьки» БК села Холонів  ініціювали змістовний захід для підопічних відділення постійного проживання.

Дізнавшись, що холонівці їдуть у Берестечко традиційно подарувати радість людям, обділеним нею, завуч ЗОШ І-ІІІ ступеня села Холонів Наталія Нечипорук і вчитель молодших класів та образотворчого мистецтва Оксана Левіновська люб’язно запропонували стареньким симпатичні подаруночки –  сувеніри,  намальовані  і виготовлені учнями школи. Солодощі презентував Олександр Мартинов.

Милозвучну концертну програму  мешканцям відділення підготував гурт «Криниченьки». Поетичний дарунок їм зробив наш земляк Юрій Бондар. До слова, Юрій Васильович свої малюнки подарував і рідному Холоневу.

Милозвучну концертну програму  мешканцям відділення підготував гурт «Криниченьки». Поетичний дарунок їм зробив наш земляк Юрій Бондар.

А як вправно акомпанував на старенькій гармошці Олександр Калачук, котрий ще у 1960-их роках працював  не лише кіномеханіком, а  й грав на танцях у рідних Борисковичах.

Коли  збиралися  додому, 78-річна Ганна Кривошей (у молодості Ковальчук) із Цегова, дізнавшись, що ми з Холонева, адресувала вітання своїй подрузі Соні Кізлик (Данилюк). Жінки, які не бачилися кілька десятиліть, поспілкувалися по телефону. Ми ж бо зосталися дуже задоволеними, що довелося зробити їм таку гарну послугу.

Час творчого спілкування з підопічними  відділення постійного проживання районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у місті Берестечку  майнув дуже швидко. Запам’ятається радість і смуток, із якими вони нас зустрічали, і спільне бажання не переставати дарувати людям добро.

Тетяна ПРИТУЛА, директор БК села Холонів.

Telegram Channel