Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бійці АТО отримали від ковельчан смачнющі вареники (Фото)

Тепло ваших сердець відчули на сході у холодних бліндажах та окопах!

facebook.com/Inna Tretyak

Бійці АТО отримали від ковельчан смачнющі вареники (Фото)

У листопаді міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з волонтером Мазурком Олександром та «Ковельською міськрайонною спілкою ветеранів та волонтерів АТО» звернулись до навчальних закладів міста і небайдужих ковельчан про допомогу. На схід потрібно було доправити гуманітарний вантаж для хлопців 14 окремої механізованої бригади. Про це у «Фейсбуці» повідомила очільниця міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк

Велика кількість необхідних речей були зібрані у короткі терміни і оперативно доставлені на основний склад. Коли заїжджали на подвір'я навчального закладу, вражало те, як учні та студенти разом зі своїми наставниками з неабияким трепетом завантажували та складали величезні коробки. Одна бабуся навіть попросила заїхати до своєї домівки, аби ми передали хлопцям мішок картоплі.

Керівництво ТОВ «Добра кухня» вдосталь забезпечило бійців смачнющими волинськими варениками, а Василь Мичко, благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП - можливістю у коротші строки полагодити автомобіль для ООС. Ось так дружно діти, молодь та дорослі змогли об'єднатися, зробивши велику, добру справу!

Керівництво ТОВ «Добра кухня» вдосталь забезпечило бійців смачнющими волинськими варениками, а Василь Мичко, благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП - можливістю у коротші строки полагодити автомобіль для ООС.

«Пишаюся нашими ковельчанами! Сьогодні ми вам звітуємо: усі зібрані бандеролі у яких не тільки необхідні речі, а й ваша любов,повага доставлені адресатам! Тепло ваших сердець відчули на сході у холодних бліндажах та окопах! Віра у перемогу та ваша підтримка зігріли не одне стомлене серце! Ми щиро дякуємо усім хто долучився до акції - закладам освіти, коледжам, центру ПТО, підприємствам та магазинам, небайдужим ковельчанам. З нами буде Бог та Україна!», - написала Інна Третяк.

Telegram Channel