Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Із 6-річчям маленького волинянина – сина Героя – привітав... наряд поліції (фото)

Справді зворушливо!

Патрульна поліція Волинської області

Із 6-річчям маленького волинянина – сина Героя – привітав... наряд поліції (фото)

Завітали з тортом та подарунками – адже малий мріє стати поліцейським

Сьогодні інпектори Патрульної поліції Волинської області відвідали сина волинського Героя Миколи Яворського, головного сержанта-командира міномету 14-тої окремої механізованої бригади, який загинув 16 березня 2017 року під час мінометного обстрілу опорного пункту поблизу с. Лобачеве Новоайдарського р-ну Луганської області.

Правоохоронці приїхали до нього додому у Ковельський район - це було справжнім сюрпризом для всіх.

Про Олега поліцейські дізнались від волонтерів руху «Меценати для солдата», з якими плідно співпрацюють. У рамках проекту «Діти Небесного Легіону» активісти розміщують інформацію про дітей загиблих Героїв, їхні потреби та мрії.

Олег Яворський, як виявилось, мріє стати… поліцейським.

Олег Яворський, як виявилось, мріє стати… поліцейським.

Тож патрульні вирішили трішки допомогти в реалізації мрії, а саме, познайомились з Олегом та його рідними, привітали з 6-річчям, яке хлопець відзначає саме сьогодні, дали змогу посидіти у справжньому поліцейському автомобілі.

Неможливо описати ті емоції, захват і радість, які відчував Олег, побачивши справжніх полісменів! Інспектори Марія, Роман та Ігор подружились з Олегом та його братом Ярославом, пограли з ними в ігри та обіцяли підтримувати контакт. Можливо, через кілька років ми побачимо сина волинського Героя у лавах Патрульної поліції.

З днем народження, Олежику!

Telegram Channel