Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У «Волиньобленерго» відзначили День енергетика

Вони дбають, щоб у нашому вікні завжди було світло

Волиньобленерго

У «Волиньобленерго» відзначили День енергетика

У день професійного свята 22 грудня у ПрАТ «Волиньобленерго» відбулися святкові збори колективу товариства. Відзначили нагородами, квітами й піснями – усе, як належить у свято!

Захід почався із спільного виконання Гімну України, потому вшанували загиблих земляків хвилиною пам'яті, інформує прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго». 

Ніжні й запальні пісні подарував глядачам самодіяльний хор «Волиньобленерго».  Було чимало щирих і теплих слів подяки за виконану непросту роботу

У вітальному слові почесний президент ПрАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін зауважив, що незалежно від того, яка в кого спеціальність, усі ми енергетична родина.

–  Наша професія має багато дотиків до соціальної сфери. Яка не склалася би ситуація з погодними умовами, не рахуючись ні з нічим, енергетики виїдуть на ліквідацію аварійних ситуацій і докладуть усіх зусиль, аби повернути людям світло. Цей день усі наші працівники зустрічають із піднесеним настроєм, і я його відчуваю в цьому залі. Тож хочу побажати вам великого людського щастя, благополуччя, здоров'я і щоб кожен день був радісним та натхненним. Дякую, що ви є, дякую за зроблену роботу. Слава Україні! – привітав колег Анатолій Бурін.  

Яка не склалася би ситуація з погодними умовами, не рахуючись ні з нічим, енергетики виїдуть на ліквідацію аварійних ситуацій і докладуть усіх зусиль, аби повернути людям світло.

Генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Артем Мартинюк у своєму вітальному зверненні щонайперше відзначив чудову організацію заходу і професійний рівень хористів.

– Дозвольте привітати з нашим професійним святом – Днем енергетика. Незважаючи на всі негаразди, що відбуваються з реформою ринку електричної енергії, ми продовжуємо сподіватися на зміни на краще. Тому хотів би вам побажати не втрачати віри, сподіваюся, ці зміни ось-ось мають відбутися. Бажаю, щоб у ваших домівках були мир і злагода, щоб рідні і близькі були здорові. Усе в нас буде добре. З Днем енергетика! – підкреслив Артем Мартинюк.  

Після привітань генеральний директор нагородив подяками і грамотами працівників товариства.

Завершилася святкова концертна програма справжнім хітом – жартівливою піснею про електриків. До слова, це повністю витвір «енергетичних» хористів.

 
Telegram Channel