Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що там на «Ягодині»?

Обіцяють, що ситуація зміниться на краще.

Фото: dpsu.gov.ua.

Що там на «Ягодині»?

На пунктах пропуску в чергах стоять понад 100 легкових автомобілів

«Ситуація принципово не змінилася, але кількість автомобілів, які очікують на в’їзд в Україну у порівнянні з учорашнім днем дещо зменшилася. На пунктах пропуску «Ягодин», «Краківець», «Рава-Руська» та «Смільниця» ми спостерігаємо на в’їзд ще понад 100 легкових автомобілів, не рахуючи вантажних. Там ще зберігається напружена ситуація», - повідомив в ефірі «112 Україна» Олег Слободян, помічник голови ДПСУ. Про це інформує портал iPress.ua.

 Легкові автомобілі, що прямують до України, чекають від 7 до 16 годин.

Також у ДПСУ висловили сподівання, що кількість автомобілів буде потроху зменшуватися.

«Незважаючи на святковий настрій, прикордонники будуть по максимуму на кордоні, ми будемо використовувати резерви, щоб були заповнені усі робочі місця і на всіх напрямках оперативно здійснювати пропуск осіб і транспортних засобів. Також це період активізації використання службових собак, період, коли прикордонні наряди на «зеленому кордоні» також будуть збільшені, максимальна кількість людей буде виходити на службу», - додав Слободян.

Нагадаємо, що в передріздвяний період збільшилися черги на польсько-українському кордоні. Легкові автомобілі, що прямують до України, чекають від 7 до 16 годин.

Telegram Channel