Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Шоумен Зеленський не проти піти у президенти (Відео)

У серіалі «Слуга народу» вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, стає президентом України…

Фото telegraph.com.ua.

Шоумен Зеленський не проти піти у президенти (Відео)

І готовий вести переговори з Путіним: «Хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирала жодна людина»

Шоумен, один із засновників студії «Квартал-95» Володимир Зеленський повідомив, чи балотуватиметься у президенти на майбутніх виборах 2019 року. Про свої наміри Зеленський розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону, інформує «Українська правда».

«Я про це думаю», – заявив шоумен, коментуючи питання, чи визначився він зі своєю участю у президентській кампанії.

«Я про це думаю. Дуже думаю. Схиляюся ... Рано про це говорити», – заявив він і додав на уточнююче питання: «Ну, я думаю, що може бути – так».

«Може бути. Дійсно, я про це дуже серйозно думаю. Дуже багато. Я про це багато говорю з сім’єю. Для мене їхня думка дуже важлива», – додав Зеленський.

За його словами, його рідні «дуже бояться з приводу мене».

За словами Володимира Зеленського, його рідні «дуже бояться з приводу мене».

«Вони дуже розуміють, яка я людина, розуміють, наскільки я вкрай, гостро, радикально справедливий, до всього ... Я така людина, буду до кінця стояти ... і вони дуже переживають через це моє внутрішнє відчуття», – пояснив Зеленський.

«Як мінімум, я хочу вийти з цієї ситуації таким, яким увійду. Це важливо. Маю на увазі відношення людей до мене. ... Зрозуміло, що у мене є гроші, нерухомість, бізнес, але головне – хто ти, я не хочу внутрішньо себе втратити, хочу, щоб мене поважали люди», – зазначив шоумен. 

«Тому я ніколи не піду ні на які умови, щоб втратити свою честь і гідність, ніколи», – підсумував він.

А ще Володимир Зеленський в інтерв’ю Гордону сказав, що з Росією щодо Донбасу «доведеться домовлятися».

А ще Володимир Зеленський в інтерв’ю Гордону сказав, що з Росією щодо Донбасу «доведеться домовлятися».

«А які є шляхи? Мінські угоди не працюють. Йти туди війною? Я взагалі проти, тому що я така людина», – відповів артист на питання про те, як він буде вирішувати питання Донбасу, якщо піде на вибори і стане президентом.

Зеленський підкреслив, що вважає себе «дуже ліберальним» і війна на Донбасі зачіпає, в першу чергу, людське життя.

«Вся ця тема, всі ці шматки землі, це все про людське життя. Взагалі все. Тому, я б взяв людське життя, поставив би – ось наша мета, збережемо людей», – сказав він, повністю виключивши варіант військового звільнення окупованих територій.

«Доведеться говорити. Ну, доведеться говорити. Ми хочемо, не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирала жодна людина», – заявив Зеленський.

Він зазначив, що говорити треба з росіянами, оскільки з маріонетковими керівниками «ЛНР» і «ДНР» говорити немає сенсу. Він висловив впевненість, що, склавши списки вимог обох сторін, можна знайти середину, яка усіх влаштує.

При цьому Зеленський заявив, що для прийняття рішень щодо Донбасу він не виключає проведення референдуму.

Нагадаємо, що з 2016 року в Україні була зареєстрована партія «Слуга народу», яка раніше називалася «Партія рішучих змін» і була перейменована у 2017 році. Головою політсили став Іван Баканов. 

Партія не має ані нерухомості, ані коштів, але має Вищу раду партії, повні тезки членів якої безпосередньо пов’язані зі студією «Квартал-95».

В Україні відомий серіал «Слуга народу», створений студією «Квартал 95». У ньому вчитель історії Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, стає президентом України і намагається чинити не так, як зазвичай робили політики.

 

Telegram Channel