Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Колківській ОТГ розпочали роботу над стратегією розвитку

Щоб знати куди йти

Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування

У Колківській ОТГ розпочали роботу над стратегією розвитку

Відбулося перше засідання стратегічного комітету

Стратегія розвитку потрібна для того, щоб згуртувати громаду. Також інвестори звертають увагу на громади із затвердженими стратегіями. Наявна стратегія розвитку підкреслює позитивний імідж громади, її фаховість. За словами експерта, стратегія розвитку дозволяє вирішити пріоритетність проблем населених пунктів об’єднаних територіальних громад та зрозуміти точки зростання громади. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Участь у процесі написання стратегії мають узяти управлінці, місцеві жителі, бізнесмени, громадські активісти та патріоти свої громади

У планах - здійснити анкетування мешканців громади та місцевих підприємців. Стратегія розвитку - це ефективна комунікаціями між місцевою владою і населення, де кожний населений пункт побачить себе. Участь у процесі написання стратегії мають узяти управлінці, місцеві жителі, бізнесмени, громадські активісти та патріоти свої громади.

Радник із комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич каже, що поряд зі стратегією розвитку, важливою є і наявна комунікаційна стратегія для громади, яка дозволить краще просувати ОТГ у мінливому нині інформаційному просторі. Також вона розповіла про важливість представлення успіхів громади на відповідному сайті та у соціальних мережах.

Telegram Channel