Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новорічна зустріч для дітей загиблих учасників АТО відбулася у європейському форматі

Дітей Героїв потребують особливої уваги

Луцька міська рада

Новорічна зустріч для дітей загиблих учасників АТО відбулася у європейському форматі

З 2014 року щороку дітей загиблих учасників АТО запрошують на зустріч з керівниками міста. Кожна така родина перебуває під соціальним патронажем міської ради. Про дітей постійно турбуються профільні відділи та управління

Особливі подарунки для дітей загиблих військовослужбовців підготували і цього року. Сьогодні у дещо незвичному, але дуже приємному, європейському форматі вони зустрілися із радником міського голови Ігорем Поліщуком. Подібні зустрічі за участі посадовців напередодні Різдва та Нового року вже стали доброю традицією у європейських країнах.

“Період очікування новорічно-різдвяних свят- це особливі дні, коли хочеться обмінюватися щирими вітаннями та позитивними емоціями. Тож бажаю усім вам миру, родинного тепла, затишку, Божого благословіння. Нехай у наступному році вас очікують лише позитивні події та зміни. А ваші серця нехай будуть сповнені любові один до одного, до нашого міста і до нашої країни”, - звертаючись до присутніх, зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Подібні зустрічі за участі посадовців напередодні Різдва та Нового року вже стали доброю традицією у європейських країнах.

“Підтримувати ваші родини, організовувати для діток різноманітні цікаві заходи, соціальні проекти- це наш обов’язок. На жаль, ви віддали найдорожче, аби в Україні запанував мир. Тому ваші родини перебувають під особливою увагою”, - наголосила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Зустріч відбулася у невимушеній та дружній атмосфері приємного спілкування. Гості поділилися враженнями від нещодавньої поїздки до Польщі, розповіли про свої очікування від Нового року, цікавилися традиціями святкування новорічних свят у родинах. Також діти розповіли, куди б хотіли вирушити наступного року. Радник міського голови Ігор Поліщук пообіцяв діткам організувати екскурсію до кінно-спортивного клубу “Clover Land”.

На завершення діти отримали солодкі новорічні подарунки та рюкзаки із логотипом “Луцьк- приємне відкриття”.

Джерело: Відділ інформаційної роботи міської ради
Telegram Channel