Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

В центрі туризму нагородили кращих гуртківців

У заході взяли участь близько 80 вихованців

В Центрі туризму, спорту та екскурсій відбулось засідання методичної ради, на яку запросили методистів, інструкторів туризму та керівників гуртків, йдеться на сторінці організації у «Фейсбуці».

Одним з головних питань порядку денного стало – Національно-патріотичне виховання як важливий напрямок роботи ЦТСЕ.  Своїм баченням національно-патріотичного виховання дітей поділився Богдан Бальбуза та зазначив, що на новий 2019 рік плануються впроваджуватись нові цілі та завдання. З підсумками проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в області у 2017-2018 роках виступила Катерина Павлюк та підкреслила, що Центр туризму має хороші традиції і на високому рівні проводить обласні етапи цієї гри.  У цікавій формі практичного тренінгу відбулось заняття для тренерів та керівників гуртків, яке влаштував Микола Кльоц. 

Кращі вихованці – переможці туристсько-спортивних змагань та краєзнавчо-патріотичних конкурсів та їх наставники отримали дипломи Центру туризму, спорту та екскурсій та значки.

На завершення методичної ради відбулось обговорення важливих питань діяльності Центру, зокрема: планування роботи на 2019 рік, фінансове та матеріально-технічне забезпечення, підсумки проведення оздоровлення у 2018 році.

У Центрі туризму, спорту та екскурсії відбулося також підсумкове туристичне свято гуртківців. У Центрі туризму, спорту та екскурсії відбулося підсумкове туристичне свято гуртківців.  У програмі свята діти показали театралізоване дійство «Снігова королева на новий лад», взяли участь у розважальних конкурсах. А також відбулося підведення підсумків гурткової роботи за 2018 рік. Кращі вихованці – переможці туристсько-спортивних змагань та краєзнавчо-патріотичних конкурсів та їх наставники отримали дипломи Центру туризму, спорту та екскурсій та значки.

Telegram Channel