Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі «билися» таланти!

У рамках заходу збирали кошти на лікування володимирчанки Марини Озерової.

Володимир Медіа.

У Володимирі «билися» таланти!

Третій сезон шоу «Битва талантів» відбувся у районному будинку культури напередодні Нового року. Як зазначив його засновник та організатор Максим Клим’юк, він і надалі збирається продовжувати традицію – збирати таланти на одній сцені

Як розповідає портал Володимир Медіа, у конкурсі взяло участь 23 учасника. Оцінювали учасників директор рекламно-продюсерського центру «Vinks» та дитячої театральної школи моделей головний редактор журналу «FiFi fashion» Людмила Бурбура, начальник відділу культури та туризму Роман Віслобоков, керівник клубу спортивного танцю «Грейс» Ірина Божик,  переможці минулих конкурсів Ліна Ткачук та Юрій Бурцан.

Першою з учасників з сольним номером на сцену вийшла Дана Оцалюк (Львів). Сильний голос, прекрасна пісня  нікого з глядачів не залишили байдужим.  Вокальними талантами також вражали Яна Роман, Віталіна Спічак, Тетяна Федорова, Богдана Андрійчук, Ірина Гонтарук (акапело), гурт «Двоє і одна», Анна Лазарко, Владислава Цицьора та Ані Назарян.

Олексій Гаплюк та Ігор Павлюк – вихованці танцювальної школи Романа Дячка «M-Jump Dance School»  запалили зал драйвовим брейк-дансом. Однак їхній колега по цеху Ярослав Стоянович підкорив не тільки танцпол, а й глядачів і журі, котрі аплодували стоячи після його виступу. Шістнадцятирічний Іван Волинець виконав авторську пісню на гітарі. З авторськими гуморесками вийшла на сцену Дарина Грабовська. Одна з них на політичну тему зірвала оплески залу.

Переможцями шоу «Битва талантів» стали Ірина Гонтарук, Анна Лазарко та Ярослав Стоянович, котрі з 20 тисяч призового фонду отримали по 6 тисяч. 

За 2 хвилини 39 секунд склали  кубики-рубики Данилко Мудрик та Євген Бубнєв. Вихованці академії розвитку інтелекту SMARTUM демонстрували математичні здібності, а наприкінці шоу чаклували на сцені з наставниками Дмитром Рибичем та Любов’ю Ткачук.

Юна скрипалька Олександра Костюк виконала твір з репертуару Джамали «1944», а Рафаель Касімов на скрипці зіграв світовий хіт «The Show Must Go On» (Queen).  Український народний танець з печеним поросям станцювала Софійка Юхимук. «Пластики» вчила у гумористичному номері Олена Сусваль. Аня Климовець вразила виконанням вірша Тараса Шевченка «Розрита могила». Юна лісова мавка Елізабет Королюк зачарувала майстерним виконанням поезії Лесі Українки.

У рамках заходу збирали кошти на лікування володимирчанки Марини Озерової. Завдяки небайдужим людям вдалося зібрати 37 тисяч. Але цього, не жаль, недостатньо. Тому Максим Клим’юк запропонував підтримати жінку і покласти у скриньки, які стояли біля входу, хто скільки вважає за потрібне.

Усі учасники отримали грамоти, солодощі та подарунки. Переможцями шоу «Битва талантів» стали Ірина Гонтарук, Анна Лазарко та Ярослав Стоянович, котрі з 20 тисяч призового фонду отримали по 6 тисяч. 2 тисячі Максим Клим’юк запропонував віддати на лікування Марини Озеровій.

Насамкінець він подякував за допомогу у підготовці конкурсу відділу культури і туризму,  спеціалісту управління освіти, молоді та спорту Наталії Ярощук, голові молодіжної ради при міськвиконкомі Оксані Сапігі та усім, хто долучився до заходу і підтримав його.

Telegram Channel