Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Більше 44 тисяч жителів Камінь-Каширщини підписали декларації з сімейними лікарями

5 простих кроків.

Камінь-Каширська РДА.

Більше 44 тисяч жителів Камінь-Каширщини підписали декларації з сімейними лікарями

Сайт райдержадміністрації повідомляє, що це становить 69,4 відсотка. До слова, загальний відсоток підписаних декларацій по області — 60,8

Національна кампанія «Лікар для кожної сім’ї» триває. Так, за даними Міністерства охорони здоров’я України, за 9 місяців майже 24 мільйони українців обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра, уклавши декларації. Фахівці вважають, що дана цифра є значно більшою, ніж очікували українські та закордонні експерти. Це свідчить про потужний запит на зміни, який є в суспільстві, позаяк 76 відсотків українців задоволені якістю надання послуг.

Це свідчить про потужний запит на зміни, який є в суспільстві, позаяк 76 відсотків українців задоволені якістю надання послуг. 

Якщо ви ще не уклали декларацію зі своїм сімейним лікарем, терапевтом чи педіатром, нагадуємо як це можна зробити:

КРОК 1: Обрати медичний заклад та лікаря.

КРОК 2: Звернутися до реєстратури обраного закладу.

КРОК 3: Назвати прізвище обраного лікаря та надати документи (паспорт, ідентифікаційний код, а для дитини до 14 років – свідоцтво про народження дитини) для введення даних в електронну форму декларації.

КРОК 4: Підтвердити відповідну інформацію за допомогою СМС, що прийде на вказаний номер телефону. Якщо у пацієнта немає телефону, то для підтвердження можуть бути використані скан/фото паспорта та індивідуальний податковий номер, які будуть завантажені до системи.

КРОК 5: Після перевірки даних у декларації підписати два роздруковані примірники разом з обраним лікарем та забрати свій примірник декларації.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Джерело: Камінь-Каширська районна державна адміністрація.
Telegram Channel