Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські «футзалісти» відпочили і готові до змагань

Матчі обіцяють бути «гарячими»!

Асоціація міні-футболу Волині.

Волинські «футзалісти» відпочили і готові до змагань

12-13 січня відновлюється Чемпіонат Волині АМФВ сезону 2018/2019. І матчі очікуються цікаві для глядачів та складні для команд, адже у нас екватор змагань – 5 тур

Як повідомляється на сайті Асоціації міні-футболу Волині, уже у суботу лідери своїх ліг матимуть протистояння із принциповими суперниками. Чого лише варті баталії Спецтех-Сехерадо і Забіяки, або Модерн-Еспо – Надія-2? Саме тут і визначиться хто продовжить погоню за лідерами Другої ліги.

У Перші лізі за Теремно Хлібом по п’ятах ідуть ФК Рятівник, Вікторія, ХФК Фіміам та і ФК Олика з Шахтарем. І у кожного з них суперники не з простих…

Суперлігові баталії мають окремий підтекст: окрасою суботнього вечора має стати дербі Надії та МФК Хорів. Два колективи Віктора Ревка визначатимуть хто ж із них сильніший, а переможець солідно підправить турнірну ситуацію.

Будь-якою помилкою опонента чатують скористатися Вокар-Ковель, ЛСТМ, Камаз-Агро та ФК Любарт. Хоча і Вотранс, Кураж, Динамо та Агропродукт також ще рано списувати…

 Суперлігові баталії мають окремий підтекст: окрасою суботнього вечора має стати дербі Надії та МФК Хорів.

Паралельно із топ-матчами на центральному майданчику триватимуть баталії Четветої та Третьої ліги. І тут теж лідери боротимуться за цілковите панування у турнірній таблиці. Чого лише варті поєдинки Волиньобленерго – Прип’ять, ФК Острожець – ФК Арсенал, Атлетік – Вілія-Дежа.

У третій лізі на цьому тижні лише одне питання: чи зможе Akcent зупинити МФК Гранітбуд ексклюзив?

Недільні баталії продовжаться протистояннями Другої та Вищої ліг. Чи зуміють МФК РадиМо та FC Respect продовжити свою переможну ходу?

У Вишці ж час «че» для ряду команд: Мідас, Авангард та Колос мають, мабуть, останій шанс зачепитися за шанс потрапити у вісімку вже сьогодні. Проте суперники у кожного ще ті… А протистояння Вотранс-2 – Агромат та НФК Боратин – Олімпія взагалі прикрасять ігрову неділю.

Окремо можна виділити і дитячі баталії, де команди, після групового етапу, розділяться на ліги. Тож, перший ігровий вік-енд 2019 року обіцяє бути надзвичайним.

За усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням.

Telegram Channel