Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На каналі Ахметова – різдвяні зустрічі з… Петром Порошенком (Відео)

Все пройде у форматі «без краватки».

Фото president.gov.ua.

На каналі Ахметова – різдвяні зустрічі з… Петром Порошенком (Відео)

Президент пішов у гості на Різдво до простих людей

На телеканалі «Україна» 22 січня стартує проект «Різдвяні зустрічі з президентом», який розповідатиме про зустрічі президента Петра Порошенка з сім’ями з різних регіонів України під час різдвяних свят. Про це повідомляється на сайті телеканалу, інформує «Українська правда».

«Під час зустрічей у форматі «без краватки» з людьми, яким небайдужа доля держави, президент обговорює нагальні питання, радиться щодо принципових для країни кроків у новому, 2019-му, році», – йдеться у повідомленні.

Документальний цикл складається з 3 частин – вони вийдуть в ефірі каналу «Україна» 22, 23 і 24 січня о 23:50. 

Документальний цикл складається з 3 частин – вони вийдуть в ефірі каналу «Україна» 22, 23 і 24 січня о 23:50. 

У анонсі зазначається, що гостями різдвяних зустрічей з Порошенком стали подружжя ветеранів АТО, волонтерів з Донеччини Вадим Остапчук і Лариса Радкевич, подружжя громадських активістів Роман та Юлія Тичківські, родина військового капелана отця Леонтія.

«У нас виникла ідея, щоб ми порадились, зустрілися, звірили годинники, яким чином нам далі будувати країну. Почати цю розмову я би хотів зі слів великої вдячності кожному з вас за вашу принципову і дуже важливу життєву позицію. Ви чітко продемонстрували, що означає бути українцем», – звернувся до гостей Президент України Петро Порошенко.

Як відомо, телеканал «Україна» входить до медіахолдингу «Медіа Група Україна», власником якого є група «Систем Кепітал Менеджмент» Ріната Ахметова.

У травні 2017 року дружина президента вела рубрику «У ритмі спорту з Мариною Порошенко» на телеканалі «Україна».

 

Telegram Channel