Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
 «1+1» заперечив слова Зеленського про помилку в новорічну ніч

Так нагадує фразу: «Нє віноватая я!»

Фото «Українська правда».

«1+1» заперечив слова Зеленського про помилку в новорічну ніч

Не домовились, що говорити?

Телеканал «1+1» заявляє, що не припускався технічних помилок, змістивши в часі показ новорічного привітання президента України і показавши натомість заяву шоу-мена Володимира Зеленського про похід на вибори. По це пише видання «Детектору медіа» з посиланням на прес-службу каналу «1+1», інформує «Українська правда».

«У ніч із 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу «1+1» не було технічних помилок. Логіка побудови програмної сітки у новорічну ніч була пояснена генеральним директором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком в інтерв’ю виданню «Ліга. Бізнес», – заявили на каналі.

«У ніч із 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу «1+1» не було технічних помилок».

В цьому інтерв’ю від 9 січня Ткаченко, зокрема, заявив, що канал змістив привітання Порошенка, щоб показати «можливість альтернативної точки зору».

«Власне, і історія про Зеленського в новорічну ніч теж про це. Ми, хоч і комерційні медіа, але поважаємо інститут влади, тому залишили традицію виступу президента. І, до речі, з точки зору перегляду, він отримав більше охоплення саме на Плюсах. Але зустрічати Новий рік «за вказівкою» старшого товариша вважаю совковим рудиментом. Пора відвикати», – сказав він.

В інтерв’ю «Українській правді» Зеленський заявив, що його звернення не мали транслювати замість Президента України в новорічну ніч, а на каналі сталася якась помилка.

«Це взагалі не до мене. Ми віддаємо «касету». Усередині цієї «касети» було зашито моє привітання», – сказав він.

«Ми ж передали «касету», вони знали, що там є моє звернення, яке воно – вони не знали. Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше... я думаю, що це технічна помилка», – додав він.

Володимир Зеленський наголосив, що «нічого не планував».

Telegram Channel