Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Першого лютого луцька «Волинь» потренується на київському «Динамо»

Годі відпочивати, час готуватися!

ФК "Волинь"

Першого лютого луцька «Волинь» потренується на київському «Динамо»

Йдеться про молодіжний склад киян

У рамках підготовки до другої половини сезону луцька «Волинь» планує зіграти контрольний поєдинок проти молодіжки київського «Динамо». Про це розповів головний тренер лучан Андрій Тлумак.

«У нас запланований збір у Луцьку, де ми більше працюємо над функціональною готовністю та витривалістю, не специфічною роботою, де ми будемо набігати певні кілометри. Будуть два спаринги – 1 лютого проти молодіжки київського «Динамо» та 9 лютого – проти львівської обласної команди «Демня». Там ми також зможемо переглянути потенційних новачків, щоб зрозуміти, чи будемо далі з ними співпрацювати.

Будуть два спаринги – 1 лютого проти молодіжки київського «Динамо» та 9 лютого – проти львівської обласної команди «Демня».

З 11 лютого ми летимо до Туреччини, де у нас буде двотижневий збір. Там заплановано 6 поєдинків. Під час них подивимося, що ми можемо, матимемо змогу переглянути деяких гравців на інших позиціях та провести деякі експерименти. А у нас є час, щоб переглянути, як ці всі речі ми зможемо виконувати у сезоні.

Сезон, до слова, не такий довгий, до завершення чемпіонату 11 матчів. Плюс до того, різна інформація в інтернеті проскакує про «Суми», хоча це все поки лише чутки. Тому поки ми готуємо себе до одинадцяти ігор з повною відповідальністю, тим більше, що з нас зняли шість очок, тому працюємо на повну».

Telegram Channel