Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Закликала Путіна ввести війська і… отримала 14 років  

Лінія захисту не допомогла.

LIGA.net / скріншот з відео.

Закликала Путіна ввести війська і… отримала 14 років  

Суд в Австрії засудив до 14 років позбавлення волі лідера ультраправого угрупування Моніку Унгер

Вона проголосила себе президентом неіснуючої держави «Федерація Австрія» і планувала спровокувати в країні військовий переворот. Для допомоги своїм планам вона просила військової підтримки у президента Росії Володимира Путіна, інформують Економічні новини.

Згідно з даними австрійської контррозвідки, в очолюваної Унгер організації складалися 2700 чоловік. Їм видавилися документи неіснуючої держави, їх закликали не платити австрійські податки.

 Заступник Унгер, 71-річний колишній співробітник поліції, засуджений до 10 років в’язниці.

Захист Унгер наполягала на тому, що погляди членів організації були «дуже дивними», але «не небезпечними». Оголошуючи вирок, суддя пояснив, що його суворість повинна служити ясним сигналом: антидержавна активність неприпустима.

Заступник Унгер, 71-річний колишній співробітник поліції, засуджений до 10 років в’язниці. Ще 12 обвинувачених у тій самій справі, в їх числі пенсіонери і безробітні, отримали від дев’яти місяців до трьох років в’язниці.

Останнім часом німецькі ЗМІ звернули увагу на зрослу активність так званих «громадян Рейху» – людей, що живуть в Німеччині, які не визнають легітимність ФРН і як і раніше вважають себе громадянами Німецького рейху.

Telegram Channel