Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Очільник найбільшої на Волині громади звітував про зроблене

Жителів Любешова найбільше цікавили проблеми ремонту доріг та вуличного освітлення.

«Нове життя».

Очільник найбільшої на Волині громади звітував про зроблене

Учора в Любешові в Будинку культури зібралися депутати, в.о. старост старостинських округів, жителі селища, щоб почути публічний звіт селищного голови Олега Куха

Олег Іванович детально проаналізував діяльність всіх підрозділів за 2018 рік, зупиняючись на кожній галузі (переглянути звіт голови можна на сторінці Любешівської ОТГ у «Фейсбуці»). Він також розповів про плани на 2019 рік, відповів на запитання присутніх у залі людей. Жителів Любешова найбільше цікавили проблеми ремонту доріг та вуличного освітлення.

 На всі запитання Олег Кух давав вичерпні відповіді.

Зокрема, декілька запитів було про дорогу по вулиці Л.Толстого у Любешові, освітлення так званої об’їзної та інших вулиць. Цікавилися любешівці і запланованим будівництвом спортивного комплексу та перспективою спорудження ще одного приміщення школи у селищі, а також просили селищного голову сприяти у створенні та діяльності місцевого краєзнавчого музею. Про це повідомляє Любешівська газета «Нове життя».

На всі запитання Олег Кух давав вичерпні відповіді. А на завершення зустрічі закликав усіх спільно вирішувати проблеми громади.

Telegram Channel