Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Прокурори вважають, що Пустовіт має бути в тюрмі і подали апеляцію до суду

Суд першої інстанції виправдав колишнього чиновника у справі про одержання хабара.

ERVE.ua

Прокурори вважають, що Пустовіт має бути в тюрмі і подали апеляцію до суду

У грудні 2018 року екс-заступника Рівненської ОДА Тараса Пустовіта визнали винним лише шахрайстві, хоча у 2015 році СБУ підозрювала його в отриманні хабара за сприяння у перемозі в конкурсі перевезень ПП «Острог Автотранс»

Суд вирішив, що виправити Тараса Пустовіта можна, не позбавляючи його волі. Через це за грати він не сяде, але йому призначено дворічний випробувальний термін, передає «Рівне вечірнє».

Згідно із матеріалами досудового розслідування та обвинувальним актом посадовець обвинувачувався у одержанні неправомірної вигоди у сумі 11 тисяч доларів США.

28 січня прокуратура внесла апеляційну скаргу на вирок Дубенського міськрайонного суду, повідомила прес-служба прокуратури Рівненської області. Згідно із матеріалами досудового розслідування та обвинувальним актом посадовець обвинувачувався у одержанні неправомірної вигоди у сумі 11 тисяч доларів США, поєднаної із вимаганням, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 статті 368 Кримінального Кодексу України.  Прокуратура області відстоюватиме у Рівненському апеляційному суді позицію щодо скасування рішення суду першої інстанції, визнання обвинуваченого винним у вчиненні корупційного кримінального правопорушення та притягнення до встановленої законом відповідальності.

Telegram Channel