Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За добу шахраї видурили у чотирьох волинян майже 100 тисяч

Щоб не потрапити на гачок до шахраїв, не повдомляйте реквізити своєї банківської картки.

Фото: http://gx.net.ua.

Волинь-нова

За добу шахраї видурили у чотирьох волинян майже 100 тисяч

Люди необачно назвали «представникам банку» реквізити своєї банківської картки

До Ківерцівського відділу поліції звернувся 27-річний житель райцентру про те, що 13 січня до нього на мобільний телефон зателефонував ніби то представник одного із мобільних операторів та шляхом обману, під приводом участі в новорічних акціях, із банківської кратки заявника викрав майже 37  тис. грн.. Аналогічна заява надійшла від 47-річної лучанки. Потерпілу на початку грудня минулого року у такий же спосіб шахраї ошукали на понад 40 тис. грн..

Зловмисник під приводом розблокування банківської картки заволодів реквізитами картки з якої в подальшому зняв понад 15 тис. грн..

До поліції звернувся 50-річний житель Ковеля. Чоловік повідомив, що минулої п’ятниці  йому зателефонував невідомий чоловік і назвався представником банку. Зловмисник під приводом розблокування банківської картки заволодів реквізитами картки з якої в подальшому зняв понад 15 тис. грн..

  Минулої середи шахраї під приводом продажу ноутбука через інтернет-сайт ошукали 35-річного лучанина  на 1,4 тис. грн..

За усіма фактами шахрайств поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння кримінальних правопорушень і притягнення зловмисників до відповідальності.

Поліція вкотре закликає громадян бути обачними, аби не потрапити на гачок до шахраїв. У випадку скоєння правопорушень невідкладно повідомляти поліцію за номером служби «102».

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel